GİRESUN / EYNESİL - Eynesil İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Vefakar ve Cefakar öğretmenlerimizin ellerini öper,bizleri yetiştirip rahmetli olan öğretmenlerimizi saygı ve minnetle yad ederiz.

Kas

Uiudağ Üniversitesi İlahiyat Fakultesi Din Psikoloji Anabilim Dalı öğretim görevlisi Dr.Akif HAYTA öğrencilerimize ÇEDES projesi kapsamında Özdenetim ve Sorumluluk bilinci,dijital bağımlılık ve çözüm önerileri hakkında konferans verdi.22.11.2023 Çarşamba günü saat 13.00 de ilçemiz Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenci ve öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Kas

8.sınıf öğrencilerimze LGS sınavına yönelik deneme sınavlarımız ara tatilde de devam ediyor.Bu kapsamda öğrencilerimize ara tatilde 3 deneme sınavı yapılması düşünülüyor.Bu sınavlardan ilki 13.11.2023 pazartesi günü yapıldı.Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Kas

Geçen yıl okulumuzdan mezun ettiğimiz ve Fen Liselerinde öğrenimlerine devam eden mezun öğrencilerimiz Belinay Su KÜÇÜK ve Elif Berra AKYAZI okulumuza gelerek öğrencilerimizle mezunlar buluşması gerçekleştirdiler.Öğrencilerimize başarılı olmanın düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini söylediler.

Kas

VEFATININ 85.YILINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL 10 KASIM 2023 GÜNÜ OKULUMUZDA TÖRENLE ANILDI.

Kas

Öğrenci ve Öğretmenlerimiz,velilerimizle beraber  Gazze için dua etkinliğinde 10 Kasım 2023 günü sabah namazında buluştular.buluşmamıza ÖNDER derneği adına Eynesil EYİMDER başkanı ve yönetim kurulu üyeleride katıldı.Namazdan sonra Gazze de şehit olanlar için duada bulunuldu.Katılımcılara Çorba ikramı yapıldı.

Kas

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime sahip Çıkıyorum)Projesi Kapsamında okul öğrencilerimiz Eynesil Yeşil Camiinde topluca Cuma namazı edaettiler.

Eyl

Ilce müftümüz Hüseyin HACIFETTAHOGLU Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğunce uygulamaya konulan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelerek islamda doğruluk ve istikamet üzere olmanın önemi hakkında sohbette bulundu.Sohbet öncesi aşrı şerif okundu ve peygamberimize sevgiyi ifade eden ilahi seslendirildi.Bu faydalı bir programı gerceklestiren sayın müftümüze tesekkür ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri ve ÇEDES projesi uygulamaları kapsamında bir grup öğrencimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Tuğba ERDOĞAN ve Okul Müdürümüz Hulusi ÇINAR ile birlikte Eynesil İlçe Müftüsü Hüseyin HACIFETTAHOĞLU nu ziyaret edip,günün anlam ve önemine dair sohbette bulundular.Öğrencilerimiz aynı zamanda Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçe müftüsüne çiçek takdiminde bulundular.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan "Çevreme duyarlıyım .Değerlerime Sahip Çıkıyorum"projesi kapsamında bir grup öğretmen ve öğrenciyle beraber ilçemiz Mustafa Yüksel İlkokulu 4.sınıf öğrencilerine Mevlid Kandili Münasebetiyle ziyarette bulunuldu.Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Eyl

8.Sınıflarımıza yönelik olarak eğitim öğretim donemi içerisinde yapacak oldugumuz deneme sınavlarının ilkini 22 Eylül 2023 cuma günü yaparak ögrencilerimizin hazır bulunuşluluk ve kazanımlarını ölcme imkanı bulduk.

Eyl

8.Sınıfların velileriyle sınıf rehber öğretmenleri ve brans öğretmenleri bir araya gelerek istisarelerde bulunuldu.Okul Muduru acılıs konusması yaptı. Oğrrtmenler tarafından LGS sınav sistemi öğrencilerin  calısma metotları, deneme sınavları velilere düşen görevler hakkında bilgi verildi.

ORTAOKUL WEB SİTEMİZ YAYINA BAŞLAMIŞTIR.