GİRESUN / EYNESİL - Eynesil İmam Hatip Ortaokulu

23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Nis

Tüm veli ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını Kutlar,sağlılk ve esnlik dolu günler dileriz.İyi bayramlar

Nis

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır.

Kütüphane Haftası

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü zaferin 109.yılında kutlu olsun.Rabbim tüm şehitlerimize rahmet gazilerimize sağlıklı ömürler nasip eylesin.

Mrt

Ortaokullar arası bilgi yarışmasında okulumuz 15 sorudan 14'ünü bilerek ilçe 1.olmuştur.Öğrencielrimizi kutlar emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Hizmetiçi Eğitim Kapsamında ilçemizdeki tüm okul müdürü ve müdür yardımcıları ile rehber öğretmenlere yönelik olarak 2024280091 faaliyet numaralı Etik Eğitimi Müfettiş yardımcısı Mehmet ATİLLA tarafından verildi.

Şbt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin LGS sınavları motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla 25.02.2024 pazar günü Giresun Kümbet yaylasına gezi düzenledik.Geziye katılan öğretmen ve öğrencilerimiz doğal güzelliklerin ve temiz havanın tadını çıkararak eğlendiler.

Ock

8.Sınıf öğrencilerimizle 2023-2024 öğretim yılında 5 gün ders 4 gün deneme sınavı,robotik kodlama,mangal etkinliği v.b etkinlikleri yapacağımız sömestir kampı yapıyoruz.Kamp boyunca ders verecek Matematik öğretmenlerimiz Esra MEYDAN,Sümeyye Taş AVCI,Fen Bilimleri öğretmenimiz K.Osman AYHAN,Türkçe öğretmenimiz Enise AKTÜRK,Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ünsal KELEŞ'e ve müdür yardımcımız Aytek KÖSEOĞLU na teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Kaymakamımız sayın Erkut PAMUK'un katılımıyla öğrencilerimize 2023-2024 öğretim yılı 1.dönem karnelerini verdik.Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

TÜM İSLAM ALEMİNİN  REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Ara

İlçe Müftümüz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında Aralık Ayı değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet kavramlarının ifade etmiş olduğu anlam üzerine öğrencilerimize seminer verdi.

Ara

Öğrencilerimizle Giresun 4.kitap Fuarı ziyareti ve nitelikli liselerden Giresun Fen Lisesi,Giresun Nurettin Canikli Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Görele Fen Lisesine ziyarette bulunduk.

Ara

Deniz Çöpleri Mücadele Bilinçlendirme Eğitimi bilgilendirme ve rehberlik çalışması kapsamında Giresun Milli Eğitim Müdürlüğümü İl Sağlık Sorumlusu/Biyoloji öğretmeni Cemil BAŞUSLU' okulumuzda deniz çöplerşi ve çevre ekosistemine zararları konulu seminer verdi.  04 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleşen seminere okulumuz öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Kas

Vefakar ve Cefakar öğretmenlerimizin ellerini öper,bizleri yetiştirip rahmetli olan öğretmenlerimizi saygı ve minnetle yad ederiz.

Kas

Uiudağ Üniversitesi İlahiyat Fakultesi Din Psikoloji Anabilim Dalı öğretim görevlisi Dr.Akif HAYTA öğrencilerimize ÇEDES projesi kapsamında Özdenetim ve Sorumluluk bilinci,dijital bağımlılık ve çözüm önerileri hakkında konferans verdi.22.11.2023 Çarşamba günü saat 13.00 de ilçemiz Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenci ve öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdiler.